OM MIG

CSC_0875_edited.jpg
Hej, jag heter Bianka Kozub...

... och bor numera i Munkedal, en mellanstor ort på Västkusten mitt emellan Oslo och Göteborg. Tillsammans med min sambo Patric, tre Golden Retrievers och en katt bor vi i ett radhus i en lugn och trevlig del av Munkedal med direkt närhet till naturen. Ett stenkast från husknuten finner vi fina motionsspår i skogen, ko- och hästhagar, grönskande ängar och en och annan insjö som hundarna älskar att plaska i så fort isen lämnat vattenytan. 

Min första egna hund, Whoopi's Unspoken Truth även kallad Bella, Bullan, Bumlan... ja kärt barn har många namn, köpte jag år 2016 efter en lång tid av eftertanke och kennelletande. Och ja, det kan de inte blivit bättre. En rolig historia är att när jag köpte Bella, försäkrade jag uppfödaren att jag minsann aldrig kommer att ställa ut, det var absolut inget för mig och Susanne som äger Whoopis tyckte det var ok. Men så kom det en inofficiell utställning och jag provade ändå, sedan var jag fast.

Sedan dess har mitt hundintresse vuxit sig större och större och i år (2020) fick jag mitt kennelnamn, Babybells, registrerat. Jag har mycket att tacka Susanne för, uppfödaren till mina hundar som även varit och är en fantastisk mentor och stöttepelare för mig.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon